Industrial solutions for
product marking & coding
Industrial solutions for
product marking & coding
Development & manufacture
"Made in Germany"
50 years of experience
in business & industry

Pregled svih proizvoda

Kao kompletan ponuđač tehnike za obeležavanje nudimo odgovarajuće rešenje za sve materijale i površine.

Etikete

Veliki broj najrazličitijih tipova etiketa kao i hiljade alata za različite formate etiketa odmah su dostupni, a svake nedelje broj im se povećava. U njih spada veliki broj specijalnih etiketa: etikete otporne na vodu, ulje i mast, sigurnosne etikete, mirisne etikete, etikete sa UV zaštitom, ekstremno otporne etikete od akrilne folije ili RFID etikete. Svaka etiketa se proizvodi pojedinačno prema Vašim potrebama.


Etiketiranje

Nudimo različita rešenja za indirektno obeležavanje proizvoda i pakovanja etiketama Etiketirke velikom brzinom nanose već odštampane etikete na proizvode. Odozgo, odozdo, sa strane, ili sa svih strana. S druge strane sistem za štampu i nanošenje etiketa naštampava na etikete različite podatke, pre nego što ih konačno u atomatskom procesu nanese na proizvode ili pakovanja. Etiketirke i sistem za štampu i nanošenje etiketa bazirani su na modularnoj izgradnji.


Inkjet štampači

Inkjet štampači pogodni su za obilježavanje proizvoda od kartona, papira, drveta, metala i mnogih drugih materijala. Širok spektar obuhvata sve od jednostavnog kontinuiranog obilježavanja kartonskih pakovanja do obilježavanja više stotina proizvoda u minuti velikom brzinom.

Kontakt

Kontakt

+49(0)2224-7708-0

Kontakt

Weber Marking Systems GmbH

Maarweg 33

D-53619 Rheinbreitbach, Njemačka